Grup Estudis PoliticsGrup Estudis Politics

Menu


PUBLICACIONS - Manifest


El PARTIT SOCIAL DEMÒCRATA DE CATALUNYA (PSDC) manifesta la seva indignació per l’assetjament, maltractament, política de la por i, mostra la seva preocupació davant la repressió política seguides per l'Estat espanyol durant tota la campanya electoral contra el procés i, finalment, contra les autoritats catalanes dotades de legitimitat moral d'acord amb la normativa electoral.

El PSDC recorda que Catalunya és una nació que pot presentar al món una història indiscutible d’autogovern i de creació i protecció de drets i llibertats, caràcter nacional... drets i llibertats que ara li nega l'Estat espanyol dirigit pel Partit Popular.

El PSDC fa una crida al poble català a manifestar a les autoritats espanyoles la seva més enèrgica protesta per mitjans pacífics, en el moment d'encausar el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya el 129è President de la Generalitat, per suposada activitat delictiva en la defensa de la democràcia i la llibertat d'expressió del poble de Catalunya a través les urnes, fent-la coincidir en la mateixa data del 75è aniversari de l’afusellament del President Lluís Companys.

Barcelona, 30 de setembre de 2015.


Imprimir Grup Estudis Politics© Grup d'Estudis Polítics

Avís Legal

Política de Privacitat

Mapa Web

Uneix-te

Contacte