Grup Estudis PoliticsGrup Estudis Politics

Menu


ACTIVITATS - Acte de presentació


Acte de presentació 24-06-2015

En el dia d'avui ha tingut lloc al Col·legi de Periodistes de Catalunya la presentació en societat i posterior roda de premsa de la nova etapa del Grup d'Estudis Polítics.

Aquest acte ha comptat amb la presència de diferents entitats i col·lectius, així com amb la participació de diferents persones que, a títol individual, han volgut formar part de l'acte. La presentació de l'acte, duta a terme pel vocal del Grup d'Estudis Polítics, en Sr. Pere Pau Gomez Rovira, ha comptat amb els parlaments del seu President honorífic, en Sr. Ramon Viñals i Soler, qui ha recordat els orígens del Grup d'Estudis Polítics i la seva reaparició pública després d'anys de silenci, justificant-la donat el moment històric tant transcendent que vivim i, explicant, a més, la necessitat de tornar a la socialdemocràcia real, tant menyspreada en els nostres dies.

Per la seva banda, el seu President, en Sr. Pau Miserachs Sala, en el seu parlament, ha explicat els objectius i les propostes que s'assumeixen en aquesta nova etapa, tot recordant que cal treballar per la república catalana independent i exposant quins són els mecanismes del dret internacional que possibiliten fer-ho. Li ha seguit els parlaments d'en Sr. Jordi Bonet Vigil, qui ha posat l'accent en els valors del nou país que es vol aconseguir i, d'en Sr. Carles Aumedes i Buch, qui ha parlat de la transparència i el seu valor intrínsec, la cultura política – tots ells en qualitat de vocals.

Finalment, ha clos la presentació en Sr. Jose Antonio Martinez Gimenez, secretari del Grup d'Estudis Polítics, qui ha parlat de la intransitòria que suposa la manca d'una llei electoral pròpia per Catalunya, amb la paràlisi que el seu Parlament ha imposat per a la remodelació d'una llei que pot ser modèlica.

Podeu veure les imatges de la presentació clicant aquí.


Imprimir Grup Estudis Politics© Grup d'Estudis Polítics

Avís Legal

Política de Privacitat

Mapa Web

Uneix-te

Contacte